Zizi

A hálás...

Fejér megye

Élete 5 évesen kezdődött, miután kivonták a szaporításból. Addig gépként üzemelt, pedig ismert volt, hogy a kölykei csak császármetszéssel születhetnek meg.

Most viszont kinyilt a világ Zizi számára, aki lubickol a szeretetben, az új, szép világban, abban, ami járt volna neki születésétől fogva. Zizi rendkívül tanulékony, mindenre képes imádott gazdájáért. Csak Ő fontos számára, vele töltené minden pillanatát.

Rövid idő alatt képes volt megtanulni a lakás kulturált használatát, a szobatisztasága is már 80%-os, szépen sétál pórázon, ül az autóban. A simogatással nem tud betelni, azt még kissé erőszakosan követeli magának, de érthető, hiszen öt évet kell behoznia.

Gyengéje, hogy semmilyen állatot nem kedvel, kutyákat, macskákat kifejezetten utálja, ill. borzalmasan ideges lesz a jelenlétükben. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni az örökbe fogadásánál.

Őt nyilt terepen nem lehet elengedni SOHA, kutyatársaságba nem lehet vinni. Az utcai sétáltatásnál elég csak rászólni, de mindig csak pórázon mehet, mert számára az a biztos. Imád „örömködni”, játszani, az ember mellett lenni. Ideális a kertes ház lenne számára, ahol kiszaladgálhatja magát, mert az izomzatának még erősödnie kell. Természetesen „ágyrajáró”. Pofácskáján a redőket folyamatosan tisztítani kell.

Oltva, chipezve, ivartalanítva kerül örökbe adásra. Olyan család jelentkezését várjuk, akik küldetésüknek érzik, hogy egy ilyen kis „röfögő-gépet” boldoggá tegyenek sok foglalkozással, törődéssel, szeretettel körülvéve.
—–
egy német pár fogadta örökbe, nem kis feladatot vállalva, mivel min.6 hétig még a kötés lesz a lábán, utána rehabilitáció, torna, fizióterápia szükséges


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét. Minden körülményre kíváncsiak vagyunk, ami a kutyust érinti.

Zizi adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2009/03/10
Fajta:
francia buldog keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Fejér megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:
  • Zizi
  • Zizi
  • Zizi
  • Zizi

Módosítás dátuma: 2015. január. 24.