Willi

null

Eddig tenyészkanként üzemelt kínai kopasz kutya szőrös változata. (powder-puff), aki már nem tölti be szerepét, feleslegessé vált.

Az autópálya vadhálójába beakadva találtuk tele sebekkel, bolhával. A chip alapján bogoztuk ki előéletét.
Willy rendkívül intelligens, szobatiszta, gyönyörűen, peckesen sétál, elegáns mozgású, látszik, hogy jobb körökben forgott, legalább is ami a tanítását illeti. Barátságos macskával, kutyával egyaránt. Lakásban is illedelmesen viselkedik, nem rág, nem rongál, egyedül hagyva sem, de alapjába véve nem szeret egyedül lenni. Szereti a nyüzsgést maga körül. Amint látja, hogy a gazdi készülődik,. odaáll az ajtó elé és indulásra készen áll Ő is. Imádja, ha fésülik, foglalkoznak vele. Sőt el is várja. Szófogadó, autóban fegyelmezetten utazik, látszik, hogy hozzászokott. Kicsit válogatós, szereti kézből enni a finom falatokat, a táp nem a kedvence, csak a Royal Canint hajlandó megenni. Megszokta, hogy sok kutya között mozog, de látszik, hogy vágyna egy olyan otthonra, ahol nem használják őt, csak értékelik, szeretik, mert a történtek ellenére (vagy pont amiatt), Ő egy lelkis, érzékeny, ragaszkodó csodálatos kutyus.

Olyan gazdi jeletkezését várjuk rá, akinek valóban van ideje rá, hozza-viszi magával szinte mindenhová, mert Ő egy igazi öleb, társasági kutya.


Amit tudni kell:

Sikerült az álomgazdit megtalálni Willi számára! Sok jelentkező közül végül egy háromgyerekes család kedvence lett. Willi imádja a vele való foglalkozást, szinte a nap 24 órájában elviselné. Willit gazdája terápiás kutyának képzi ki és az általa működtetett sérült gyerekekkel foglalkozó magánóvodában fogja a kicsik napjait megszépíteni.

Willi adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Willi
  • Willi

Megjelenés időpontja: 2014. július. 25.