Waldy

Oroszlán kirány

Pest megye

Nevét onnan kapta, hogy egy erdőben találtuk kikötve, előtte pár szem táppal.

Waldy nagyon mókás kinézetű. Feje leonbergi jellegű, teste pedig basset hound, hosszú, alacsony. Emiatt a mozgása Chaplinhez hasonlít, már ha mozog, mert kétszer is meggondolja, mozduljon-e?
Így kényelmes embereknek való. Jóindulatú, szeretetreméltó, kiegyensúlyozott természetű. A lakásban nem rombol, kis odafigyeléssel hamar szobatiszta lesz. Kutyákkal jól elvan, de nem igényli a társaságukat, Ő inkább egyedül szeretné szeretni a gazdit. Kissé féltékeny, ami az ennivalója őrzésénél látszik, azt bevédi. Macskákkal is összeszoktatható. Jó jelző, ha meghalljuk ugatását, érdemes odafigyelni, mert valami történik. Autóban nyugodtan utazik, szóval olyan békés típus.Ha valaki olyan kutyát szeretne, akit szeretgethet, nem akar kirándulni, agilityzni kutyájával, hanem csak kényelmes tempóban sétálni, TV-zni, olvasni, akkor Waldy ideális számára.Waldy 43 cm marmagasságú és 20 kg.

—-

Egy osztrák hölgy fogadta három idősebb kutya mellé örökbe.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Waldy adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2011/06/01
Fajta:
keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. november. 27.