Vivien

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Négyen születtek vidéken egy elhagyatott házban, a szemét közepére. Egyikük sajnos meghalt, a többiek megküzdöttek a parvoval. A három testvér közül Vivien a legfélősebb. (viccesen Pararozinak becézzük). Persze napról napra javul a helyzet, egyre nyitottabb lesz, csak nem szabad sürgetni őt, hagyni kell az Ő ütemében nyitni. Okos, megfelelni vágyás van benne. Amint biztonságba érzi magát, megnyugszik és szépen beilleszkedik egy szerető családba. Sok mindent meg kell még tanulnia, pl. hogy ne féljen a fajtársaitól, egyedül, hogy kocsiba utazni jót jelent. Szinte szobatiszta, de eleinte figyelni kell rá, mert szereti eljátszani az időt. Szépen kezd pórázon sétálni.
Egy kölyök kutyához sok türelem, idő kell, felforgatja a család életét, így gondolja mindenki felelősen végig, tudja-e vállalni. Ez 10-15 évre szóló vállalás.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Vivien adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2017/08/20
Fajta:
tacsi-csivava keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2018. június. 3.