Virag

Pest megye

A járványban sajnos meghalt a gazdája, aki egész életében imádta, kényeztette. Virágot nagyon megviselték a történtek. A szobában az ablak előtt ülve várta a gazdát napokon át. Valaki befogadta felelőtlenül, azután cserben hagyta, újra magába roskadt a kutya.

Amikor hozzánk került, kicsit talán megvigasztalódott, de lehet, csak a környezetváltozás okozta az oldódását. Szép lassan felvette az új ritmust. Beszokott a falkába, bár nem annyira találta a helyét. 9 évesen menhelyre kerülni egy kanapéról nem kis megpróbáltatás. Bár 2-3 évet nyugodtan letagadhatna. Kissé vehemensen indul neki a sétának, így olyan gazdi kell, aki tapasztalt, kordában tudja tartani. Ugyanilyen „nagyon” tud szeretni is, kedveskedni. Szuper lakótárs, teljesen szobatiszta, a lakásban nem rohangál, szép komótosan közlekedik. Semmi „öreges” nincs benne. Érdeklődő, még tanítható is, mert okos, jó adottságokkal rendelkezik.

Virág számára kertes ház is szóba jöhet, de mindenképpen csakis lakásba való beengedéssel. Mindig is bent lakott és nem csak rossz időben, életvitelszerűen.

 


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a bemutatkozó kérdőívet. Köszönjük!

Virag adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2012/09/10
Fajta:
keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2022. szeptember. 29.