Viola

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Négyen születtek vidéken egy elhagyatott házban, a szemét közepére. Egyikük sajnos meghalt, a többiek megküzdöttek a parvoval. A három testvér közül Viola az, akire azt szokták mondani: a jég hátán is megél. Bátor, akaratát érvényesíti, övé a legkényelmesebb fotel, mindent kiharcol magának. Általában jókedvű, de észrevettük, szeret „zsarnokoskodni” testvérén, így inkább egyedüli kedvencnek lenne jó, mivel erős személyiség, következetes nevelést igényel, bár nem szabad engedetlenségként értelmezni, hogy szeret önállóan dönteni. Az egyedülléthez szoknia kell még, mert azt annyira nem szereti (bár sok alkalma nem is volt, hiszen szinte mindig testvéreivel van) Szeret intézkedni, aktív, semmi nem történhet nélküle, mindent kommentál, „beszélget”, vakkantgat, idegeneket megugatja. Még meg kell tanítani neki a kutyás társaság viselkedési szabályait. Szinte szobatiszta, de eleinte figyelni kell rá, mert szereti eljátszani az időt. Szépen kezd pórázon sétálni.
Egy kölyök kutyához sok türelem, idő kell, felforgatja a család életét, így gondolja mindenki felelősen végig, tudja-e vállalni. Ez 10-15 évre szóló vállalás.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Viola adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2017/08/20
Fajta:
tacsi-csivava keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2018. augusztus. 26.