VILLYKE

Örökbefogadás alatt!

Csupa jóindulat

Pest megye

Ha azt gondolod, hogy a képen egy átlagos kutyát látsz, tévedsz.
Willy kedvessége, jóindulata felülmúlhatatlan. Ha megismered Őt, nem fogsz tudni ellenállni. Olyan kedves alázattal közeledik az emberhez, olyan sok szeretet szorult bele, olyan naivan néz az világ dolgaira, fel sem tételezne rosszat az emberről. Pont ezért érzünk kényszert az oltalmazására, megvédésére a piszkos dolgoktól és szeretnénk mielőbb szerető családba tudni Őt. Elsősorban egyedli kutyának ajánljuk, kezdő kutyásoknak is, akik szoros kapcsolatot szeretnének a kutyájukkal kialakítani. Willy erre szuper alany!
Nagyon szereti a gyerekeket, akik nem játékszerként, hanem játszótársként bánnak vele. Kertes házba bent lakással, családtagként szeretnénk Őt örökbe adni, ivartalanítási kötelezettséggel. Villy közepes méretű, német juhász jellegű kutyus. Kinti-benti tartással, családi kutyaként adjuk örökbe.
Ha úgy érzed, pont egy ilyen kedves, csupa szív kutyuskára lenne szükséged és idődbe belefér, hogy harmonikus felnőtt kutyává neveld Őt, kérjük jelentkezz.
—-
Wily egy osztrák családhoz került


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

VILLYKE adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/11/03
Fajta:
német juhász keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. július. 20.