Vacak

Örökbefogadás alatt!

Igazi kedves falusi keverék

Pest megye

Vacak tragédiája kettős. Tolókocsis gazdája elvesztette férjét,aki Őt és Vacakot is ellátta, így szociális otthonba kényszerült. Nagyon nehezen vált meg imádott kutyájától, mindenképpen szerető családba szeretné tudni. Mást nem is kíván már az élettől, csak hogy az Ő Vacak kutyáját úgy szeresség, ahogy Ő is tette kölyökkora óta.

Vacak kissé lusta volt, hisz egész nap a tolókocsi mellett, előtt ült. Mára játékos, normál aktivitású kutya lett belőle, akinek jó a kapcsolata más kutyákkal, sőt már a cicák sem dühítik el, ha elvonulnak előtte. Vacak csupa jóindulat, szeretetreméltó, lassan kezdi feldolgozni gazdája eltűnését, de az látszik, hogy mindene az ember. Mindenképpen lakásba való beengedéssel adjuk örökbe, családi kutyának.

Reméljük tudja valaha Vacakot úgy szeretni valaki, mint előző gazdája.
——
Igen, szeretik Vacakot úgy, mint eddigi gazdája. Az új gazdi egy hét után azt írta, olyan, mintha mindig együtt éltek volna, annyira összeszoktak és igéri, hogy mindent megtesz Vacak boldogságáért! Ő egy osztrák úriember.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Vacak adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2013/06/01
Fajta:
keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. április. 27.