Tracy

Komolyka

Pest megye

KÉRÉSRE HIRDETVE:

Zsemle színű, szálkás szőrű kislány, dundi kis maszat. Pofiján sötétebb a szőr, ettől csak még kifejezőbb és édesebb a tekintete. Apró kis lábait szaporán szedi, szinte repül, ha valami felkelti az érdeklődését. Bár a nap nagy részében nyugodt viselkedésű, inkább kicsit visszahúzódó, ha játék van, ott a helye. Szeret az ember közelében lenni, eleinte kicsit félénken közeledik, de aztán hamar oldódik.

8 hetes mindössze, de az ügyes nevelésnek köszönhetően már szokja a szobatisztaságot.

Testvéreihez hasonlóan lakáshoz szokott, anyukájához kiindulva várhatóan kis-közepes testű lesz, maximum 15-18 kg. Kinti-benti tartásra ajánljuk, családtagként és olyan felelősségteljes gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják, mivel jár egy kölyök felnevelése, hogy harmonikus felnőtt váljék belőle.

Oltási programja megkezdődött, melynek folytatása a gazdi feladata. Chippel és kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Tracy adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2014. december. 8.