Tim

Hosszú szőrű keverék kan kölyök

Pest megye

Nem Karácsonyra ajándéknak, hanem minimum 15 évre igazi társnak való!

Tim igazi kis bohóc. Órákig elnézné az ember, hogy játszik, hogy repülnek fülecskéi utána. Most ismerkedik a világgal és mint tudjuk a világ érdekes. Mindig lehet találni valami cibálni, rágnivaló.

De legjobb lekuporodni egy meleg ölbe. Aludni egy igazi gazdi mellett. Erre vágyik a legjobban ez a kis örökmozgó, akiről annyit érdemes tudni, hogy nagyon barátságos, mulatságos, igyekvő, ragaszkodó, a szocializálódásban szépen halad, a pórázon még nem annyira. Szinte szobatiszta, ha rá figyelünk. Viszont nem szeret egyedül maradni.Szőrét 3-4 havonta trimmeltetni kell.

Tim oltási programja elkezdődött, melyet a gazdinak be kell fejeznie, a kutyát chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel, lakásba való tartással adjuk örökbe.

Egy kölyök kutyára kellő figyelmet, időt kell fordítani, így csak az vegyen magához, aki ezzel rendelkezik. A rendszeres játékra, ösztönzésre, sétákra szükségük van, mely egy időre felboríthatja a család eddigi ritmusát.

Kérjük gondolja végig, vállalni tudja-e,  Tim  harmonikus felnőtté nevelését, ami elkötelezettséggel jár, de nagyon szép feladat.


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Tim adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
törpe shnauzer kever
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 111 1111
Email:
info@mancsrancs.hu
  • Tim
  • Tim
  • Tim
  • Tim
  • Tim

Módosítás dátuma: 2014. július. 19.