Tigra

Cuki pofa

Pest megye

Miért kellett Tigra életének úgy kezdődnie, hogy meg akartak szabadulni tőle? Zsákbatéve, bedobva egy kertbe, szerencsére az ágak között landolt, így komoly testi sérülést nem szenvedett, csak a lelke tört össze. Mit véthetett, talán csak annyit, hogy megszületett.
Tigra alig 5 kg-s ivartalanított tacskó keverék kislány, aki mára már önfeledten rohangászik a fűben, élvezi az életet. Igazi tacsi tulajdonságokkal rendelkezik, mindent bedob, hogy gazdáját az ujja köré csavarja. Ez fontos számára, roppant ragaszkodó. Természetesen még sok mindent meg kell tanulnia ahhoz, hogyan illeszkedhet be egy család életébe, de okos Ő és gazdájáért még egyetemre is beiratkozna. Kutyákkal jól kijön, cicákat szereti kergetni, de nem tudjuk, mi lenne, ha egyszer meg is állnának neki. Talán Ő menekülne. Tigra érzékeny kis lélek és olyan család szükséges számára, ahol nem unnak rá, ha felnő a gyerek, akkor is foglalkozik majd vele, a család életének részévé válik.
—–
Tigra egy tündéri idősebb házaspár kutyusa lett


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Tigra adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2014/01/01
Fajta:
tacskó keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 70 610 0723 vagy +36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.