Szofi

Örökbefogadás alatt!

Imádnivaló

Pest megye

Szofi gazdája egy 90 éves bácsi volt, aki nem bírta sem Szofit, sem magát ellátni, idősek otthonába került. Szofi nagyon ragaszkodó,de szocializálatlan volt.
Szofi egy végtelenül kedves, jólelkű kutyalány, aki az első pár napban nehezen nyílik meg, ilyenkor leginkább hagyni kell, hogy ő keresse az ember társaságát, aztán pedig egy ágyba bújós, a gazdi mellett tartózkodni akarós, ragaszkodó tündérré változik. Kisebb kutyákkal szívesen játszik, jó is lenne neki egy hasonló méretű kutyatárs. Imád a kertben vadászgatni, akrobatikus mozdulatokkal „szállna” a lepke után, szagmintát vesz mindenről, tudni akarja mi történt a kertben, amíg Ő a gazdi ölében ült. Igen, mert Ő igazi öleb, szívesen kíséri a gazdit mindenhová, türelmesen vár rá az autóban. (persze, csak ha az időjárás engedi) Minden gond nélkül pár órát elvan egyedül is a lakásban. A boxot is szereti, biztonságban érzi magát, nyugodtan viselkedik benne. Termetével ellentétben hatalmas figura, imádni való!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Szofi adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2014/03/31
Fajta:
csivava-terrier keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. október. 12.