Szelli

Figyelmes, igyekvő...

N/A

Szellit súlyos nyaksebbel találtuk, amit egy dróthuzal okozhatott, nyilván ezzel volt kikötve valahová.

Eleinte félelmi agresszió jelei mutatkoztak rajta fajtársaival szemben, de mára ez elmúlt, boldogan játszik a jóindulatú kutyákkal. Az embereket imádja, szeretne megfelelni nekik, várja mit tehet értük. Eddigi életében nem sok mindent tanítottak neki, pedig jók az adottságai. Szeretnénk, ha gazdája mindenképpen vinné kutyaiskolába!

Szellit nem csak a kertünkbe kell beengedni, hanem a szívünkbe is. Nem riasztórendszerként szeretne „működni” egy kertes házban, ahanem családtagként. Várjuk azt a csládot, aki türelemmel, szeretettel, következetességgel megtanítja számára a harmónikus együttélés szabályait.

Szellikének, aki sok mindenen keresztül ment, megtaláltuk a megfelelő családot. A házaspárnak már van egy befogadott kutyusa, Muki. Tudják, hogy egy új kutya családba történő belleszkedéséhez időre, odafigyelésre van szükség.

Szelli gazda első leveléből idézet:

Szellike nagyon hamar beilleszkedett nálunk, nagyon  figyelmes,igyekvő kis kutyus. Állandóan Mukit, a kisfőnököt figyeli és nagyon szeret megfelelni neki, akár a ház körüli őrzést, akár a játékot vagy a kergetőzést illeti. Nagyon hamar aktívan  bekapcsolódott az éjszakai megfigyelésbe, jön-megy mint a távirat az utcai fronton, mint egy igazi kisinas, amíg a kisfőnök pihenget.  Nagyon jó hatással van Mukira is ez az aktív kis tündér, mert jobb a kedve és sokkal többet mozog. Március elején elkezdtünk vele iskolába járni,  gyorsan tanul, a játékba pedig nagyon aktívan  részt vesz, már-már túl lelkesen is terelgeti a fajtatársakat.


Amit tudni kell:

-

Szelli adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
német juhász keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
N/A
Telefon
-
Email:
-
  • Szelli
  • Szelli
  • Szelli
  • Szelli
  • Szelli

Megjelenés időpontja: 2014. április. 12.