Szaki

null

Szaki,4 év körüli,gazdái adták oda nekünk,mert sok gondot okozott nekik a „szökéseivel”,ami nem volt meglepő,mivel a kerítés rossz állapotban volt.Szegénykémnek volt kennelje is,abból kimászott,szeretett volna inkább a gazdikkal lenni,de sajnos nem engedték be a házba magukhoz.Aztán egyszer csak úgy döntöttek,hogy van épp elég bajuk nem kell nekik még ez a kutya is.

Szakit megismerve kiderült, új környezetében nagyon vágyik arra megfeleljen az elvárásoknak. „Puszilkodós”, bújós,ragaszkodó,szófogadó,egy igazi kis egyéniség.Teljesen leveszi az embert a lábáról. Eleinte bizalmatlan volt a sok kutyával szemben, ha közelítettek esetenként morgott, de hamar felismerte, hogy nem kell megvédenie magát, beilleszkedett. Legjobb játszótársa egy nála sokkal nagyobb szuka kutya,akivel órákig képesek kergetőzni a kertben. Ha azonban ember van a láthatáron, úgy intézi a dolgait, hogy körülötte legyen inkább. Szökésnek nyoma nincs! Lakásban nyugodt,de ott is szeret ember-közelben lenni. Autóba magától beszáll,nyugodtan utazik és nyugodtan várakozik is ott. Az állatorvosi vizitet is jól tűrte, jó idegrendszerű kutyus. Pórázzal sétáltatva még egy picit húz,de nem vészes, hamar meg fogja tanulni a „pórázfegyelmet.”

Valószínűleg sétában soha nem volt része. Póráz nélkül még nem próbálkoztunk, de ha kialakul a megbízható kötődés, egészen biztosan behívható lesz. Pár nap után majd szétrázta magát, ha meglátta gondozóját.

Sajnáljuk, hogy gazdái nem vették a fáradságot, hogy megismerhessék kutyájukat, hogy közel kerülhessenek egymáshoz. Ezzel csak ők veszítettek!


Amit tudni kell:

Szaki egy idősebb úr személyében megtalálta az igazi gazdit, akivel mostmár elválaszthatatlanok.

Szaki adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2008/07/16
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Szaki
  • Szaki

Megjelenés időpontja: 2014. július. 25.