Suzy

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Már Ő is felesleges alomként megszületett tagként jött világra és az élet ismételte önmagát, az emberi felelőtlenség miatt szintén szült. Feleslegesen.
Suzy egy apró udvaron nőtt fel, nem bántották, de nem is foglalkoztak vele, csak volt. Éppen emiatt minden figyelmet, kedvességet, az időnként feléje áramló szeretetet óriási hálával fogadja. Tele van jóindulattal ez a kutyus. Igaz, sok mindent meg kell neki még tanítani, de értünk, az emberért sok mindenre képes, szeretne megfelelni. Határozott gazdit igényel, tapasztalattal rendelkezőt, mert Suzy nem kis erőt képvisel. Egyenlőre minden érdekli, minden új neki a világból. Szüksége van iránymutatásra, szabályok felállítására. Nagyon okos kutya, jó képességekkel, gyönyörű, tekintélyparancsoló külsővel. Sokat tanult a nálunk lévő idő alatt, mostmár csak a család tanítása szükséges, ami megkönnyíti a beilleszkedését. Fantasztikus kutya lesz!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Suzy adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
2017/02/10
Fajta:
labrador-vizsla keverék
Méret:
nagy
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+ 36 30 311 9701 és +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2019. november. 17.