RUPPERT

MÉLTÓSÁGTELJES

Pest megye

NEM KARÁCSONYI AJÁNDÉK!

Ruppert testvérével, Lottie-val ellentétben maga a nyugalom szobra. Ő egy igazi kis lustaság, aki leginkább aludni és enni szeret. Őt nem hatják meg a játékok és egyéb világi hívságok, csakis a szundikálás és a finom falatok keltik fel érdeklődését. 7-8 hetes komoly fiúcskáról van szó, aki okos, figyelmes és bájos tekintettel figyeli környezetét. Nehéz ellenállni a pihe-puha selymes kis szőrmóknak, főleg ezzel a rendkívül ritka nyugodt természettel. Bátran ajánljuk első kutyások, vagy kisgyermekes családok figyelmébe, hiszen olyan kedves és kiegyensúlyozott kutya. Csakis igazi családtagnak lehet őt elképzelni, sehogyan máshogy.
Kis gyakorlással tökéletesen szobatiszta lesz és az már most látszik, szívesen lakna a gazdival együtt a lakásban.
Felelős gazdit szeretnénk neki, aki tudja, mivel jár egy kölyökkutya felnevelése, szocializációja és tisztában van vele, hogy akkor is gondoskodnia kell róla, ha már felnőtt, ha már öreg lesz.
Chipelve van, oltási programja megkezdődött, melynek folytatása a gazdi feladata. Kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
—–
Ruppertet testvérével együtt egy kedves fiatal orvostanhallgató fogadta örökbe


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

RUPPERT adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/10/24
Fajta:
vizsla-labrador keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.