Rudi

Mint egy terápiás kutya...

Pest megye

Életkörülmények megváltozása miatt sürgősen gazdát keresünk Rudiinak, aki nagyon alkalmazkodó, kedves kutya, és rendkívül gyerekbarát. Imád velük játszani, megnyugtatja őket, olyan, mint egy terápiás kutya.

Kissebb kutyákal is jól kijön, nem bántja a macskkat sem, sőt ha olyan kutya, cíca, szívesen alszik velük egy kutyaházban. Igazi falusi életet élő kutyus, a csirkét, más háziállatot is megszokott, gond nélkül él melettük. Nem kártékony, nem rág le semmit és nem tapossa ki a virágokat, veteményt sem. Kis ösvényeket csinál, ahol kikerüli, és a dolgát is mindig egy helyen végzi a kertben, nem összevissza.

Eddigi élete során nagyon szerették, nem ismeri a kiabálást, bántást. Szép szóból ért, szeretetből, szót fogad, de nagyon lelkis, ha úgy érzi, hogy valami rosszat csinált (de csak Ő érzi úgy néha), akkor képes „elbujdokolni”. Ugyanakkor jó házőrző, mert éber, ugat, jelez, ha jön valaki. Evés tekintetében nem válogatós, mindent megeszik. Lakásban nem szeret lenni, neki az udvar és a szerető gazdi a mindene.


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Rudi adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
keverék
Méret:
nagy
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 554 5660
Email:
aniko.fekete@upcmail.hu
  • Rudi
  • Rudi

Módosítás dátuma: 2014. július. 19.