Rudi

imádnivalóan pimasz

Pest megye

Rudi előélete kideríthetetlen. Chipes volt, de a címen nem is hallottak a kutyáról, a környéken sem volt ismerős, az állatorvos nem emlékezett a gazdákra, pedig idén még oltatta Rudit valaki. A karcagi gyepmesteri telepen kötött ki.
Rudi megtréfálja kinézetével az embert, mert szőrében a só-bors betét azt sugallja, idős kutyuska, holott csak 2009-es születésű. Rudi maga az élet! Imád mókázni, intézkedni, tenni-venni, mindig akad dolga, de a simogatás begyűjtésére nem sajnálja az időt, abbahagyja lázas tevékenységét. Kissé önfejű, tudja képviselni az akaratát. Nem akar szégyent hozni fajtájára, hozza a tacsi jegyeket. Ha rászólunk, azonnal leesik neki, hogy rossz fát tett a tűzre, bújással kér bocsánatot. (nem is lehet rá haragudni soha)
Szeretetteli, következetes nevelést igényel, hogy igazi családtag váljék belőle, mert ha érzelmileg közel kerül a gazdihoz, igazi társa lesz.
Rudi 10 kg körüli 36 cm marmagas.
Ha tanítója és társa lennél Rudinak, kérünk írj egy bemutatkozó e-mailt az info@mancsrancs.hu -ra.
—-
Rudika maradt biatorbágyi lakos és egy házaspár nagy kedvence.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Rudi adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2009/07/10
Fajta:
tacskó keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528 vagy +36 70 610 0723
Email:

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.