Rocky

null

Rocky stabil idegrendszerű, gyönyörű kutya, emberekkel és gyerekekkel barátságos. Szereti a gyerekeket nagyon, a kicsiknek is jó játszótársa, szinte bármit eltűr tőlük, de nyilván nem gyerekjáték. Családtagjai Rocky számára mindennél fontosabbak. Jól szocializált állatokkal, emberekkel., szót fogad. Pórázon szépen sétál. Autóban nyugodtan utazik. Az alapparancsokat érti, tanulékony, de erőszakkal nem lehet nála semmit elérni. Eddig lakásban tartott kutya, de szeretnénk kertes házhoz örökbe adni, olyan gazdának, aki sokat tud vele együtt lenni, nem kert dísznek szánja, hanem az élete részének a mindennapokban is.

Ételallergiája van, ami ha elhanyagoljuk a szőrén és a füle begyulladásán mutatkozik meg, ezért csak Royal Canin Sensitiv tápot kaphat, ami tekintve, hogy nem egy kis kutyáról van szó, jelentős kiadás havonta, csak az tudja a kutyát bevállalni, aki megengedheti magának, hogy havonta 25 ezer Ft körül költsön a kutyára. Füle vágva van, mert hajlamos volt begyulladni a szűk hallójárat miatt, ezért azt is rendszeresen karban kell tartani, tisztítani kell.

Rocky áldott jó kutya, ha kell testőr, ha kell bohóc a játékban, gyerekek bébiszittere és a család leghűségesebb, legőszintébb barátja.


Amit tudni kell:

Rockyt egy középkorú férfi fogadta be, aki édesanyjával él, a kutya szinte soha nincs egyedül, remekül beilleszkedett új családjába.

Rocky adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/05/02
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Rocky
  • Rocky

Megjelenés időpontja: 2014. július. 25.