Robika

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Robika 1 évesen már sok mindenen keresztülment, most már szeretne egy saját családot, biztonságot magának.
Ivaros kanként sokat csavargott, hajtotta a szukákat, szabad életet élt. Egészen addig, amíg össze nem találkozott a HÉV-vel és az bizonyult erősebbnek. Robika hátsó lába bánta, szalagjai szakadtak, csontjai törtek. Műtét, szobaketrec nyugalom, rehabilitáció hónapokon keresztül. Közben ivartalanítódott, hogy ne játszhassa tovább a Casanova szerepet.
Persze nevelése is elkezdődött, szabályok betartását követeltük meg tőle. Alapból utálta a macskákat, de pechére egy macskás helyre került a rehab idejére, így meg kellett barátkoznia a dorombolással, sőt a dorombolókkal is. Ment ez is és minden más is. Robika meggyógyult, még egy kis izom rakódhat arra a lábra, de az könnyen fog menni, hiszen Robika mára már boldogan játszik cicákkal, bandázik kutyákkal, még csak a madarakkal nem repül együtt.
Robika olyan „bármit megteszek értek, csak szeress, csak foglalkozz velem” -típus. Éppen ezért meg kell továbbra is követelni néhány dolgot, mert ha a gazdi „elcukizza”, nem lesz jó vége. Mi határozzuk meg a játék idejét és időtartamát, ha velünk akar játszani, időnként a helyére kell küldeni pihenni (minden kutyát) az etetésnél is érdemes felállítani szabályokat. Sokkal jobban szeretik, mint sokan gondolnák.
Gyerekeket imádja!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a bemutatkozó kérdőívet. Köszönjük!

Robika adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2019/11/01
Fajta:
pincsi keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2021. május. 6.