Ribizli

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Ribizli nem a külsejével hódit. Megállapíthatjuk, hogy Ő egy, a több ezer átlagos kinézetű fekete kutya közül, akiért csak az állatvédők kapkodnak. Pedig ez a kutya hihetetlenül kedves, szeretetteli. Egy vágya van: jó emberhez tartozni!
Nem ismerjük az előéletét, de félénk kutyus, sok jót nem tapasztalhatott. Szinte mindig benne van a tekintetében: szabad ezt csinálnom? Nem haragszol érte? Ha bizalmát megszerezzük, nem ereszt! Árnyékként követ, nézi, hogy járhatna a kedvedbe, hogy megérdemelje a simogatást, szeretgetést. Szomjazza a szeretetet. Türelemmel mindenhez hozzá lehet szoktatni. Érted mindent meg fog tenni ez a kb. kilenc hónapos mudi mix leányzó. Oltási programja folyamatban, június elején sor kerül az ivartalanítására és már költözhet is. Addig gyűjtjük a jelentkezőket erre a kis angyalkára.
Érdeklődni az info@mancsrancs.hu ra írt bemutatkozó levéllel lehet.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Ribizli adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
2018/09/09
Fajta:
mudi keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2019. szeptember. 18.