Princ

null

Egy halastó nádasában találtuk eléggé rossz állapotban ezt a gyönyörű kan kutyát. Valószínűleg gordon szetter keverék. A viselkedése alapján még kölyök, bár már most méretes: 54 cm és 22 kg.

Előéletéből adódóan túl sok pozitív élményben nem volt része. Elsőre félénknek tűnik, ismeretlen helyzetektől, hangoktól esetleg megijed, de ha egy szeretetteli környezet biztonságot nyújt számára nagyon hamar magabiztosabbá válik, gyorsan oldódik. A „vadászvérvonalat” megcáfolva normál temperamentumú, természetesen szeret mozogni, de nyugodtan is elvan a lemozgatás után. Lakásban szeret lenni, illedelmesen is viselkedik, szobatiszta. Ha 1-2 órára egyedül marad kicsit sírdogál, begyűjt pár papucsot, de nem rombol. Fajtársaival normális kapcsolata van, a cicákat is elviseli, nem bántja őket. Szépen sétál pórázon, az autót is kezdi szokni. Mindenképpen lakásba való beengedéssel kívánjuk örökbe adni, mert mindene az ember! És nem túl kényelmes család életébe való, hanem ahol a családtagok „sportos” életet élnek.
Igazán gyönyörű kiállású, mozgású kutya.


Amit tudni kell:

Prinz, aki már Finn névre hallgat egy osztrák hegyimentő csapat tagja lett és egyben boldog családi kutya. Tökéletes számára: dolgozni is tud, de a kanapén is pihenhet két másik kutyatársával együtt.

Princ adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/10/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Prinz
  • Prinz
  • Prinz a hegyimentő

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.