Pimpa

Örökbefogadás alatt!

kedves szőrmók

Pest megye

KÉRÉSRE HIRDETVE:

Óvatos kis fickó, kétszer is meggondolja, hogy elinduljon-e a nagyvilág felfedezésére. Selymes bundája zsemle színű, szőre szálkás, mégis hihetetlenül pihe-puha. Szeretni való gömböcke, értelmes, okos tekintettel. Nagyon igényli a figyelmet, mókás kis pofiján szelíd érdeklődés tükröződik az ember felé.
Korának (8 hetes) megfelelően elénk, játékos és makkegészséges. Akárcsak testvérei, várhatóan ő is kis-közepes testű lesz, maximum 15-18 kg.
Csakis kinti-benti tartásra, családtagként adjuk örökbe, a szobatisztaságot már tanulja. Olyan felelősségteljes gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják, mivel jár egy kölyök felnevelése és szerető, biztonságos otthont tudnak nyújtani neki legalább 10 évre.

Oltási programja megkezdődött, melynek folytatása a gazdi feladata. Chippel és kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Pimpa adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/10/10
Fajta:
keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2014. december. 8.