Penny

Pest megye

Gazdája állapota sajnos rohamosan romlik, így a továbbiakban nem tudja biztosítani imádott kutyájának a megfelelő körülményeket.
Penny egy nagy kölyök! Ugyanarra vágyik, mint minden németjuhász: kert, sok foglalkozás, nevelés, elvárások vele szemben. Úgy mutatja ki a szeretetét, hogy ugrál, finoman bekapja az ember kezét, DE SOHA NEM BÁNT! Emiatt azonban gyerekek, idősebbek mellé nem való. Nagyon szófogadó, együttműködő, tanulékony. Kitűnő társa lenne olyannak, aki biztosítja neki a számára megfelelő mozgást, sétákkal, kirándulással, kitűnő tanulója lenne egy jó kutyaiskolának. Hamar megtanítható a harmonikus együttlét szabályaira. Legalább annyi szeretetet elvár, mint amennyit Ő képes adni. Alap vezényszavakat ismeri, pórázon szépen sétál. Kocsiban kulturáltan utazik. Házban szeret lenni, jól viselkedik, nem rongál, fegyelmezett, szobatiszta. Ha nagyon unatkozik hajlamos a kertet kissé átrendezni, lyukakkal tarkítani.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a kérdőívet https://bit.ly/2MGZ9Dg és küld el az info@mancsrancs.hu -ra. Ha nem tudnád letölteni, küld el kérjük a válaszokat.

Penny adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2018/10/01
Fajta:
németjuhász
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2021. január. 18.