A Mancs-Rancs Alapítvány saját menhellyel nem rendelkezik. Mentvényeink önkénteseinknél, ideiglenes befogadóknál, esetenként panziókban vannak elhelyezve. Ezért az alapítvány címén nem tudjátok megnézni a gazdára váró állatokat. Honlapunkon szerepelnek az örökbe fogadható kutyák, macskák. Mindegyik anyagánál a feltüntetett telefonszámon lehet érdeklődni. Mivel munkaidőben mi is dolgozunk és nem látják szívesen a „magánügyben” történő telefonálásokat, kérünk mindenkit, hogy elsősorban e-mailen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az örökbe fogadás menete:

A kutyára jelentkezőtől kérjük az alábbi kérdőívet kitölteni.
Felvesszük a leendő gazdával a kapcsolatot, átbeszéljük, hogy alkalmas-e az általa kiválasztott kutya hozzá, körülményeihez. Ha nem, szívesen ajánlunk másikat. Ha igen, akkor következik a kutya látogatása egy előzetesen egyeztetett időpontban.

Nincs menhelyünk, családoknál, ill. kutyapanzióban vannak elhelyezve a kutyák, így csak megbeszélt időpontban látogathatóak. Mindenképpen fontos, hogy a család tagjai együtt jöjjenek a látogatásra, ismerje meg mindenki, esetleg kivel fog együtt élni. Ha a látogatás mindkét fél részéről pozitív érzéssel zárul, akkor megbeszéljük a továbbiakat, az örökbe adást.

Dokumentumok

Bemutatkozó kérdőív
Bemutatkozó kérdőív

Bemutatkozó kérdőív

(Kérjük, hogy a majdani gazda töltse ki! A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!)