Negró

null

ÓRIÁSSCHNAUZER SZERELMESEKNEK AJÁNLJUK NEGRÓT,

aki 2005.májusában fajtatiszta óriásschnauzer mamától és papától született. Egy házaspár vette meg őt kölyökként, azonban a férfi, aki aktívan részt vett az életében meghalt, nem sokkal később a feleség pedig mozgáskorlátozottá vált, nem tudta a kutyát ellátni, a szomszédok etették. Ezért kérte a gazda-mama a segítségünket.

Negró korát meghazudtolóan mozgása alapján 4-5 évesnek tűnik. Temperamentumos és értelmes kutya. Van mit tanulnia, mert úgy tűnik a következetes nevelés kimaradt az életéből, de hozzáértő, fajtát ismerő ember mellett képes mindent megtanulni, szófogadóvá válni. Szívesen szaladgál póráz nélkül, de ezt csak akkor kell majd engedni, ha bebizonyosodik, hogy biztonsággal visszahívható gazdájának. Szeret úszni, futni a gazda mellett. Gyakorlatilag minden mozgást kedvel. Szereti ha történik valami körülötte és annak részese lehet. Az ember, a család nagyon fontos számára. Ha a szabadban levezeti fölösleges energiáit, a lakásban nyugodtan viselkedik, de élettere inkább a kert. Más kutyákkal összeszoktatható (inkább szukákkal), de eleinte amíg nem érzi magát biztonságban, féltékeny lehet és ebből adódhatnak problémák. (folyamatosan próbálja az embertől eltolni a másik kutyát, aki nem tudni, hogy erre hogy reagál) Cicákat alapjába véve nem bántja, de testi ereje miatt lehet, hogy a játék végzetes lehet számukra, így nem javasoljuk melléjük. . Gyerekekkel kedves, sokat visel el tőlük, érzi, hogy ők is a családhoz tartoznak és a család fontos számára. Rendkívül nagy szeretetmennyiség szorult ebbe a kutyába. Amennyiben megtaláljuk vele a hangot, kiváló társat, sport- vagy munkakutyát faraghatunk belőle.

Amit Negróval vállalni kell: Royal Canin hypoallergén táppal történő etetés, ami nem olcsó és fülét hetente 2-3 alkalommal Otodine fültisztítóval tisztítani a gyulladás elkerülése végett. Természetesen szőrzetét 3-4 havonta trimmelni kell.


Amit tudni kell:

Negró szuper helyre került Németországba a Schnauzer.SOS. szervezeten keresztül. Először ideiglenesnek jelentkezett a család, de annyira megszerették Negrót, hogy nem eresztik!!! Van egy 13 éves kislány snazi társa is.

Negró adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2005/05/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Negró
  • Negró
  • Negró
  • Negró

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.