Nana

null

Nana egy igazán sikerült mix kutyus. Bár a család biztosra ment, így befedeztette fajtatiszta drótszőrű vizslájukat egy fajtatiszta kannal, de a szülés után kiderült, hogy a természet is közbeszólt, más kan is besegített, mert egy kiskutya keverék lett. Ő Nana és állíthatjuk, hogy a legsikerültebb, a legszebb az összes kicsi közül. A gazdák nem így gondolták, ki akarták vinni a piacra oltás, chip nélkül, de mi befogadtuk őt, mert tartottunk tőle, hogy nem kerül jó kezekbe.

Nana élénk, intelligens, könnyen tanítható, kissé makacs kutyus. Érdeklődve fedezi fel maga körül a világot. Már most tudja, mire való a játék, látszik az is, hogy jó aportirozó lesz. Szinte szobatiszta, ha odafigyelünk rá, mert jelzi, mikor kell kimennie. Más kutyákkal játékos, megértő. A cicákat sem bántja. Nana jó, stabil idegrendszerű, kedves. Nagy lesz a mozgásigénye, így nem kényelmes embereknek való, de sportos, aktiv embernek kitűnő társa lesz. Elsősorban kertes ház az ideális számára lakásba való beengedéssel. Egészen biztosan hozzáértő neveléssel kellemes, imádnivaló családtag válik belőle.

Nana oltási programja elkezdődött, amit folytatni kell és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe.
Nanának nehéz ellenállni, kajla mozgását, mindig mosolygó pofácskáját nézve, de kérjük gondolja végig, alkalmas-e az életvitele egy kölyök felnevelésére. Őket még 6-8 órára nem lehet egyedül hagyni, minél több dologgal meg kell ismertetni, ingereket kell biztosítani számukra, ami időigényes feladat és felkavarhatja a család megszokott életét. Egyben persze szép kihívás is megtanítani egy kutyát a harmonikus életre egy családdal.


Amit tudni kell:

Nana egy német család kedvence lett!

Nana adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2013/06/03
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Nana

Megjelenés időpontja: 2014. július. 20.