Muffin

Kérésre hirdetve!

Pest megye

Muffin óriási bűne, hogy megugatta a csirkéket. Ezért „el a háztól”! Kidobták, elűzték. Az utcában lakó állatszerető emberek nem engedték Őt világgá menni, bevitték az udvarukra és segítséget kértek számára. Karácsonyi ajándékként december 26-án ezt kapta „gazdáitól”.
Muffin nagyon sokat tanult az eltelt időszakban. Megtanult beilleszkedni több kutya közé, megtanult lakásban élni. Önbizalma lett, néha még túl nagy is, de ez természetes, hiszen megtanult igazi kutyaként viselkedni.
Muffin hamarosan túlesik az ivartalanításon is, szívféreg-tesztje negatív, védelme folyamatos, amit természetesen folytatni is kell.
Olyan gazdit keresünk számára, aki nagyon fogja Őt szeretni, azonban nem dől be az „ártatlan kutyaszemeknek” és határozott kézzel neveli Muffint. Ellenkező esetben megfordulhat a világ és a farok kezdi csóválni a kutyát. Kistestű kutya esetén sajnos ebbe sok gazdi beleesik, elcukizza őket, pedig ugyanolyan nevelést igényelnek, mint egy bernáthegyi.
Muffin kertes ház esetén is csak életvitelszerű benti élettel fogadható örökbe, családi kutyaként. A legideálisabb egy kertes ház lenne a számára, mert imád az udvaron cirkálni, de termeténél fogva a lakásban a helye. Az udvari rohangálás után nincs is jobb egy gazdi melletti horkolásnál.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a bemutatkozó kérdőívet. Köszönjük!

Muffin adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2020/06/01
Fajta:
keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 438 3195
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2021. május. 7.