Morzsi

Cukorbeteg

Pest megye

Ő herceghalmi szerzemény. Egy szántóföldön játszott pár gyerek, valamit földrögökkel, kövekkel dobáltak. Egy állatvédő, már mindenben (úton fekvő nylonzacskóban is) kutyát-cicát vél látni. Amikor közelebb mentünk rájöttünk, hogy sajnos nem tévedtünk.

Egy öreg tacsi volt a célpont, aki csak húzta magát a földön. Borzalmas volt látni. Természetesen egyikünk rögtön ölbe kapta, a másikunk a gyerekeket világosította fel (a szülei helyett). Igy került nagyon rossz állapotban Mazsi, akit egyszer tévedésből Morzsinak szólítottunk és rögtön elkezdte csóválni a farkát, így át vagy vissza?! kereszteltük. Látszott viszont, hogy az utóbbi időben nem volt semmi jóban része. Fogai borzalmas állapotban vannak, szinte csak csonkok. Lépni nem lehet tőle, topog mint egy kiskacsa az ember körül. Imádja a hasát és a meleget. És természetesen egy saját gazdát is szeretne.

Sajnos időközben Morzsi cukorbeteg lett, ami a gazda részéről plusz elkötelezettséget jelent, hiszen speciális táppal kell őt etetni és reggel-este inzulinozni. Örökbefogadása esetén további segítséget nyújtunk!
—–
Morzsikánk nem totyog többé elénk, itt hagyott minket. Nagyon fog hiányozni a drága!


Amit tudni kell:

Ha Ön és családja szeretne a képen látható kutyusnak otthont adni, kérjük írjon egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írja be a kutya nevét. Kérdéseivel hívja a telefonszámok egyikét.

Morzsi adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
Fajta:
tacskó
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:
  • Morzsi
  • Morzsi
  • Morzsi

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.