Momo

null

Aktív életet élő család számára ideális Momo, akik kirándulósak, iskolába hordjuák a kutyusukat és részt vehet a család életében. Másik kutyus mellé is ajánlott, de ez nem váltja ki a vele való foglalkozást. Momo kedves, tanulékony, de kissé félénk. Lakáshoz, pórázhoz szoktatni kell mégMomo oltási programja elkezdődött, melyet a gazdinak be kell fejeznie, a kutyát chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel, lakásba való beengedéssel adjuk örökbe.Egy kölyök kutyára kellő figyelmet, időt kell fordítani, így csak az vegyen magához, aki ezzel rendelkezik.

A rendszeres játékra, ösztönzésre, sétákra szükségük van, mely egy időre felboríthatja a család eddigi ritmusát. Kérjük gondolja végig, vállalni tudja-e, Momo harmonikus felnőtté nevelését, ami elkötelezettséggel jár, de nagyon szép feladat.


Amit tudni kell:

A fiatal pár, aki otthont nyújtott Momonak, aki Bori lett, ezt írja: "Rengeteget fejlődött, nagyon sok kutyabarátja van, nagy bandázások vannak, de sokat kirándulunk is vele. Teljes jogú családtag, sőt, ő van az első helyen, de megérdemli, nagyon rendes kutya!"

Momo adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Momo
  • Momo gazdival

Megjelenés időpontja: 2014. július. 20.