Mogyoró

null

Mogyoró egy vidám kutyalány. Eleinte bizonytalan volt,félt az emberektől a nagyobb kutyáktól.Félelmében maga alá pisilt vagy morgott,vicsorgott a kutyákra.Szoktatással hamar megtanulta,hogy nem kell félnie és támadnia.Azóta négylábú társaival vígan játszik,összebújva alszik.Az evésnél még úgy érzi,hogy féltenie kell ételét a többiektől,hisz régen éheznie kellett. Hat társával egy telepen született, élt. Cicákkal remek a kapcsolata,gyerekeket imádja.Lakásban még ritkán hagytuk magára egy másik kutyussal együtt,akkor semmi gond nem volt. Az autóban utazás nem a kedvence,de szép lassan szoktatjuk hozzá és úgy látjuk minden rendben lesz.

Mogyoró játékos,mozgékony kislány remek kis játszótársa lenne egy másik kis örökmozgónak.Szeret az emberek közelébe lenni,követ minket minden hová, az egyedül létet nem igazán szereti.Pórázon való sétáltatás,ül,fekszik,marad,helyedre( stb.) vezényszavakat most tanuljuk és szépen haladunk.Szobatisztasággal már csak akkor van gond ha a játék hevében elfelejt szólni,hogy szeretne kimenni a kertbe.(megy az ajtóhoz)


Amit tudni kell:

Mogyoróért is eljött az álomgazdi egy német házaspár személyében, akiknek már van egy menhelyes idősebb kutyájuk és 3 cicájuk.

Mogyoró adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2011/05/02
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Mogyoró
  • Mogyoró

Megjelenés időpontja: 2014. július. 24.