Mayamama

null

Csontsoványan találtuk öt kölykével együtt kikötve. Maya talán labrador-vizsla keveréknek mondható. Amint lekerült a láncról, Ő lett a világ legboldogabb kutyusa. Csak rohangált, ugrált nagyokat, élvezte a szabad mozgást. Nagyon rövid idő alatt ragaszkodóvá vált, talán túlzottan is fontos számára, hogy imádott gazdája mellett legyen, ezért olyan családot szeretnénk számára, ahol szinte mindig otthon van valaki. Kutyákkal jól megvan, de nem annyira igényli, mint az emberi kapcsolatot. Mindenért hálás: a gondoskodásért, simogatásért és egyáltalán azért, hogy valaki mellett lehet. Gyerekekkel is jól megvan, a macskákat kergeti, de talán összeszoktatható eggyel-eggyel.

Pórázon szépen sétál, autóban eleinte kissé izgatottan utazik, de azután megnyugszik. Rövid élete során túl sok minden változott körülötte, ezért ha egy család befogadja őt és Maya biztonságban érzi majd magát, igazi társsá válik.


Amit tudni kell:

Maya gazdik első levele: pénteken a hazaút alatt nagyon szenvedett, szombaton egész nap nem evett, az első két éjszakát a nappaliban töltöttem vele, pénteken nagyon hamar birtokba vette a kis helyecskéjét. Szombaton már el akartam vinni az állatorvoshoz, de aztán mégis vártam és vasárnap reggel aztán végre evett és megszűnt a hasmenése. Amúgy ő az egész család sztárja, mindenki imádja, annyira rendes kutyus, annyira szeretetre méltó, már póráz nélkül tudunk sétálni vele, mindig jön, ahogy kiáltunk neki és persze alaposan megjutalmazzuk jutifalattal. Ha ki kell mennie éjjel pontosabban időben, korán reggel, felébreszt engem. Egyszerűen egy álomkutya, 2 órára már magára tud maradni, a kosárkájában fekve tölti el ezt az időt. A szomszéd kertjében a bárányok nagyon tetszenek neki, ez volt az első alkalom, hogy ugatni hallottam. Tegnap este velünk volt a vendéglőben, semmi gond nem volt. Egyedül az autózás ami még nem megy zökkenőmentesen, de ennyi mindent nem is lehet egyszerre elvárni. Az állatorvosnőnk tegnap mondta, hogy minden rendben van vele, mégegyszer féreghajtva lett. Azt mondta, hogy elhalálozott kutyusunk méltó utódot küldött a maga helyére, hogy Maya kifejezetten jó kutya és hogy nagyon szerencsés választás volt! Nagyon dícsérte az ön szervezetének munkáját is. Annyira örülök, hogy úgy alakultak a körülmények, hogy Maya hozzánk kerülhetett!

Mayamama adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2010/07/10
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Mayamama

Megjelenés időpontja: 2014. július. 24.