MAX

Személyi edző

Pest megye

Max apja fekete fajtatiszta labrador, anyja border terrier jellegű kutyus.
Max nagyon vidám, mindent imád, ami mozgás, a nagy sétákat, játékot. Ha gazdájának joggingolni lenne kedve, Max-ban igazi társra talál, de Max a bicikliző gazdit is szívesen követi akár egy órán át is. Max mellet nem kell személyi edző, Ő kondiba tartja a gazdit. Nagyon jó a szimata, Érdeklődő, intelligens, könnyen tanítható. Iskolába is járt, amit szeretnénk, ha a gazdi folytatna vele. Autóban való utazást jól viseli. Barátságos a kutyákkal, talán még a macskákkal is összeszoktatható. Igényli a szoros kapcsolatot a gazdával, szeret mellette lenni. Kertes házba benti-kinti kutyaként szeretne élni igazi családtagként. A gyerekeket szereti, barátságos velük. Max okos, szép kutya, hasonló energiájú családban tökéletes harmóniában fog élni gazdáival.
____
Sikerült Max-nak négytagú családot találni, ahol mindig jut idő a kutyusra. Iskoláját folytatja és nagy kirándulásokban is lesz része.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

MAX adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2014/06/01
Fajta:
keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. május. 9.