MARY-maci

R.I.P.

Pest megye

Maryt borzalmas szomorú állapotban találtuk Ráckevén. Hogy hogy került az utcára, nem tudni, de azt igen, hogy rengeteg bántás-nyom volt rajta. Feje tiszta seb volt, egyik szemén fehér volt, ami miatt látáskiesése van, fülei be voltak gyulladva, tele volt a kutya kullanccsal is. Még nem volt ez elég szerencsétlennek. Beleesett, vagy beledobták egy vízaknába (2010.telén!), ahol közel egy napig állt két lábon, hogy meg ne fulladjon.

A kórházi kezelés után ideiglenes befogadónál rehabilitálódik. Nagyon jóindulatú, ragaszkodó kutyus, aki kicsit szereti az embert kisajátítani, de ez nála megbocsátható, hiszen az utóbbi időben sok jó emberrel -mint ahogy azt sebei mutatták-, nem volt dolga.
Olyan gazdát keresünk számára, aki képes feledtetni vele a történteket, el tudja nála érni, hogy újra bízzon az emberekben, aki időt hagy majd neki a közeledésre, a saját ütemben való nyitásra, mert már nem szeretnénk, hogy még egyszer sérüljön se lelkileg, se testileg. Azt már nem viselné el.

Sajnos 2011.03.01-én váratlanul összeesett és meghalt. Az orvos szívproblémára gyanakodott. Nagyon sajnáljuk, hogy nem élhetett még egy kis időt nyugodt, szerető körülmények között.


Amit tudni kell:


MARY-maci adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
Fajta:
keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
N/A
Email:
N/A
  • MARY-maci - R.I.P.

Módosítás dátuma: 2014. július. 16.