Marci

Pest megye

Marci rossz körülmények közül mentett, 10 hónapos, 15 kg körüli, oltott, chipezett, ivartalanított belga juhász kanocska.
Emberközpontú, kedves Kutya és a belga juhászok minden fajtajellemzőjét magában hordozza. Arányos felépítésű, gyönyörű kiállású Kutya. Intelligens és hihetetlen okos, nagyon gyorsan tanul. Éber és figyelmes, kiváló házőrző. Jelenleg kinti benti életet él, az udvari játék után szívesen pihen a házban az ember társaságában. Lakásban nem rombol.
A bezártságot eleinte nehezebben viseli (kennel kutyának nem költözhet). Nem hullik a szőre, de gondozni kell (fésülés).
Munkakutya, ezért igényli a sok foglalkozást, az aktív életet. Marci kizárólag fajtát ismerő, fajtához értő Gazdit keres! Ami nagyon fontos, a bombabiztos kerítés, és kulcsra zárható kapu (kilincsnyitogató).
Ha úgy érzed Marci épp beleillik az életedbe, és helyet adnál Neki az otthonodban s a szívedben.. kérlek írj bemutatkozó levelet.


Amit tudni kell:

Ha érdeklődnél egy kutyánk iránt, kérjük olvasd el az örökbe fogadás menetét https://mancsrancs.hu/orokbe-fogadas/ Töltsd ki az ott található bemutatkozó kérdőívet és küld el az email címünkre. Köszönjük.

Marci adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2019/08/21
Fajta:
belga juhász keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2021. március. 19.