Manyi

Csupa jóindulat

Pest megye

3 hétig élt az utcán, sokan vetettek oda 1-2 falatot számára, de otthonát senki nem osztotta meg ezzel a szerencsétlennel. Végül, már jártányi ereje nem volt, kiszáradt, rossz állapotban került hozzánk.

Eleinte kissé félénk volt, látszott, hogy sok jót nem kapott az élettől.  Néha még ma is úgy érzi, hogy a nagyobb, vehemensebb kutyáktól, vagy a szemtelen cicáktól meg kell védenie magát.  Habzsol, közben nézi, nem veszi-e el másik kutya az ételét. Nem lehet ezt felróni neki, hiszen, minden bizonytalan volt körülötte az utcán. A gazdiért, gyerekekért rajong. Legszívesebben el sem mozdulna mellőle, követné mindenhová, beülne az ölébe az embernek. Úgy bújik, mint egy gyerek a mamájához. Fegyelmezetten sétál pórázon, szeret a gazdi mögött menni, hogy szemmel tarthassa,  nem előzi meg. Szobatiszta, a lakásban nyugodtan viselkedik. Rövid időre maradt csak egyedül lakásban, de nem rombolt.  Manyi csupa jóindulat. Egyedüli kutyának, vagy nem domináns másik kutya mellé ajánljuk. 1-1 cicával is összeszoktatható.

A játékot nagyon élvezi, olyan, mintha most tanulná sok más dologgal azt is. Minden újdonság esetén kissé bizonytalanná válik. Mintha kérdezné, szabad-e?  Manyi a lelke legmélyén még szomorú.Szüksége lenne a boldog élethez egy csupa szív „tanítóra”, aki visszaadja a hitét az emberekbe, pozitívan motiválja a tanítás során, mert egy rendkívül szerethető kutya.  A legkisebb figyelemért, szeretetért, ami felé irányul százszorosan hálás!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Manyi adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2010/01/01
Fajta:
német vizsla jellegű keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2020. december. 11.