Mammy

null

Ezt az öreg kutyust Érden találtuk, de sajnos hiába kerestük a gazdáját, nem találtuk. Ki tudja, hogy került az utcára? Egy biztos, egy kutyának sincs gazdátlanul az utcán a helye, de neki pláne, hiszen kissé nagyot hall, nem jól lát, ki van téve sok veszélynek.

Nagyon kedves, barátságos kutya, aki csak egy meleg kuckóra, simogatásra vágyik és ételre. Lábai is kissé rozogák, így nem igényel hosszú sétákat, csak egy-egy kört. Más kutyákkal barátságos, de nem való csak nyugodt kutya mellé, hiszen Ő már kényelmes életet szeretne élni.

Tudjuk, hogy öregecske kutyát befogadni nemes dolog. Hiszen már az elején kalkulálni kell azzal, hogy nem sok időt töltünk négylábú társunkkal. Ugyanakkor csodálatos küldetés az, amikor kutyánk úgy távozik a Szivárvány-hídon keresztül, hogy szeretet, melegség, gondoskodás vette körül.


Amit tudni kell:

És valaki jelentkezett Ausztriából és befogadta Mammyt, hogy hátralévő életébenkényeztesse, gondozza még betegen is. Egy nyugdíjas házaspár, akik csak a kutyusoknak élnek és szentelik minden idejüket. Mammyt csodálatosnak tartják, olyan mint egy rágógumi: az első napon odatapadt a gazdi-mama szoknyájához!

Mammy adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2000/07/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Mammy

Módosítás dátuma: 2014. július. 21.