Lui

Örökbefogadás alatt!

Virgonc

Pest megye

„NÉMETJUHÁSZOK“ volt olvasható a kartondobozon tartalomként. Holott nyolc kis élet volt a „tartalom“, nyolc halálraítélt. Isteni gondoskodásnak köszönhető, hogy megmenekültek. Egy ember lekéste a buszt és gondolta, hogy az erdőn át lerövidíti a vikend telke felé vezető utat. Így találta meg a dobozt és benne a nyolc kb. akkor 5 hetes kutya kölyköt.
Lui volt a legkisebb, a legvédtelenebb. Neki mindenért meg kellett küzdeni. Mára magabiztos kutyussá vált, az átéltek ellenére csupa életöröm. Nagyon kedves, bújós, játékos természetű. Minden iránt érdeklődik, nehogy bármiből kimaradjon. Okos, könnyen tanítható, persze van is neki még mit tanítani (szobatisztaság, póráz használat), mivel élete középpontjában az ember áll, a gazdáért mindenre képes. Fontos, hogy érezze, szeretik. Imád az ölbe, lábhoz, fotelünkbe kucorogni. Kinti-benti kutyaként adjuk örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel.
Várjuk annak a gazdinak a jelentkezését, aki otthont adna Luinak, tudja, milyen örömmel és kötelezettséggel jár egy kölyök felnevelése.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Lui adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2015/03/01
Fajta:
német juhász keverék kölyök
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528 vagy +36 30 311 9701
Email:

Módosítás dátuma: 2015. október. 12.