Lucky boy

Pest megye

Lucky nem véletlenül kapta ezt a nevet. Az 1-es út szélén próbált élelemet találni magának. Szőre iszonyatos állapotban volt, szinte nem is látott a szeme előtt lógó csomós szőrétő. Hosszas próbálkozás után sikerült csapdával megfognunk, az autók között nagy veszélyben volt az élete.

Látszik, hogy minden percben résen kellett lennie, menekülnie kellett. Ki volt szolgáltatva kutyának, embernek, időjárásnak, forgalomnak és megannyi rossznak. Nehezen hiszi el, hogy megmenekült, hogy biztonságban érezheti magát, hogy nem dobálnak hozzá többé köveket, hogy nem fogják bántani, hogy más világ nyílik meg számára, ami eddig ismeretlen volt. Ebben a világban a szeretetnek is helye van. Hosszú kiszolgáltatottsága nyomot hagyott a viselkedésén. Az első pár órában kapkodott az ember felé, ha hozzá nyúltunk, automatikusan védte magát. Ideiglenes befogadóját árnyékként követi, imádja, szomjazza a szeretetét. Idegenekkel. Idegenekkel szemben bizalmatlan, idő kell neki, hogy feloldódjon. Ez lehet 1-2 óra, de 1-2 nap is. Kisebb testű kutyákkal kijön, nagyobbakkal szemben félelmi agressziója van. Nagyobb gyerek mellé befogadható. Lucky nagyon játékos, szívesen gyűjtöget, birtokolja a játékokat, de érthető, hiszen ezekkel most találkozik először. Szinte szobatiszta, előfordulhat, hogy a beilleszkedéskor nem végzi el a dolgát akár egy napig is, ehhez szükséges feloldódnia az új környezetben. Imád enni, jól tanítható, mivel örül, ha a gazdának örömet okoz. Esetenként kissé konok. Nem igényli másik kutyák társaságát, lubickol a szeretetben, ami árad felé, nem akar osztozni ebben senkivel, így tökéletesen jól megvan egyedüli kutyaként egy olyan gazdával, aki hozza-viszi magával. Boxban szépen utazik, otthon egyedül is eltölt probléma nélkül pár órát. Napról napra szépen fejlődik a viselkedése, szeretne megfelelni gazdájának.

Új családjában fontos lenne, hogy hagyják a maga üteme szerint kinyílni, némi kutyás tapasztalat ebben segítené a gazdit.Lucky szőre ha megnő puha lesz, olyan mint egy coton de tulear -é.


Amit tudni kell:

Fantasztikus gazdái lettek Luckynak, szinte olyan, akit megálmodtunk a számára. Javítanak türelmesen viselkedési problémáin, nagyon szeretik, csupa szív emberek.

Lucky boy adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2012/10/01
Fajta:
bichon-tacsi keverék
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
Email:
  • Lucky boy és a gazdik
  • Lucky boy
  • Lucky boy

Megjelenés időpontja: 2014. július. 19.