LUCA

NEM BAGOLY

Pest megye

Nem, nem, Luca nem bagoly, hanem egy 3 év körüli, ivartalanított nőstény cica! A képeken talán megtévesztő lehet széles pofija és bagolyra emlékeztető fülecskéi. De ő egy gyönyörű, fenséges macska hölgy, teknőctarka bundája csak úgy csillog-villog a fényben. A pompás külső félénk természetet takar, Luca jámbor tartózkodással figyeli környezetét.

Aki türelemmel és kedvességgel közelít hozzá, az megtapasztalhatja, milyen bújós, kedves természetű cica. Ideiglenes befogadója felé bizalommal van, a többi embertől még kicsit tart. Lakásban tudjuk elképzelni gazdis életét, ami rajta nem fog múlni, mert nagyon szereti a meleg, biztonságos helyet és a szobatisztasággal sincs gond. Nagyon jó érzés Őt simogatni, beletúrni dús bundácskájába és nem utolsó sorban dorombolása jó stresszoldó. Chipelve, oltva van.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

LUCA adatai

Nem:
ivartalanított nőstény
Születési idő (becsült):
Fajta:
házi macska
Méret:
nagy
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.