LOTTIE

Örökbefogadás alatt!

GÉZENGÚZ

Pest megye

NEM KARÁCSONYI AJÁNDÉK!

Gazdi jelöltek figyelem! Nem bedőlni az ártatlan nézésnek és a bájos pofinak, Lottie nem egy félénk kis angyalka, hanem maga az életerő megtestesülése! Mellette garantáltan nem lehet unatkozni, vége a szürke hétköznapoknak, indulhat a móka és játék! Lottie egy aktív, elképesztően mozgékony, fáradhatatlan apróság, aki mindössze 7-8 hetes, de máris nyertese az elevenségi versenynek.

Korának megfelelően mindennel és mindenkivel játszik, aki csak a közelébe kerül vagy akit utol tud érni. Mamája vizsla keverék, apukája ismeretlen, de azt biztosra lehet tudni, hogy Lottie és testvére, Ruppert csodaszép lett. Várhatóan maximum közepes testű lesz, többi kutyapajtival jól kijön és a cicák társaságát is kedveli. A szobatisztaságot még tanulja, csak úgy, mint a viselkedés szabályait, hogy családtagként élhessen.

Felelős gazdit szeretnénk neki, aki tudja, mivel jár egy kölyökkutya felnevelése, szocializációja és tisztában van vele, hogy felnőttként, öregként is gondoskodnia kell róla. Csakis lakásba történő beengedéssel, családtagnak adjuk örökbe.

Chipelve van, oltási programja megkezdődött, melynek folytatása a gazdi feladata. Kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
—-
Lottit testvérével, Rupperttel együtt egy kedves fiatal orvostanhallgató fogadta örökbe


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

LOTTIE adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
2014/10/24
Fajta:
vizsla-labrador keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. március. 8.