Lotti

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Háznál született felesleges alomként jött a világra. Természetesen könnyű beleszeretni, de komoly elkötelezettséget jelent a befogadása és felnevelése. Emiatt előre szeretnénk pár dolgot írni vele kapcsolatban. 2 oltás után vihető majd el (ez kb. június eleje-közepe). Utána két hetente még kapniuk kell három oltást. A megfelelő kor elérése után pedig ivartalaníttatni szükséges. Mindezeknek igazolására az oltáskönyv fotóját bekérjük. Nagyobb kutya lesz, komoly foglalkozást , tanítást igényel, esetleg kutyaiskolát majd ahhoz, hogy engedelmes, behívható, szófogadó kutya legyen. Mindenképpen családi kutyaként, bent lakással adjuk örökbe Lénát. Tehát kevés a „beleszeretés”, a lehetőségeket, velük járó felelősségvállalást is komolyan át kell gondolni és úgy, hogy mi lesz, ha mindenki dolgozik már, gyerekek iskolába…stb. A gazdának szeretetteljes biztonságot, kiszámíthatóságot kell nyújtani mindig a kutyája számára.
Ha vállalnád Léna harmonikus felnőtté nevelését, kérjük töltsd ki a bemutatkozó kérdőívünket amit a honlapon találsz. A gazda kiválasztása nem az időbeli jelentkezés alapján történik, hanem azt mérlegeljük többen, hol lenne a legmegfelelőbb Lottinak.

Lotti szuper családot kapott, nagy séták, kutyasuli, színes kutyaélet!


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Lotti adatai

Nem:
szuka
Születési idő (becsült):
2020/04/01
Fajta:
labrador-vizsla keverék
Méret:
közepesnél nagyobb
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2020. augusztus. 11.