Lobo

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

„NÉMETJUHÁSZOK“ volt olvasható a kartondobozon tartalomként. Holott nyolc kis élet volt a „tartalom“, nyolc halálraítélt. Isteni gondoskodásnak köszönhető, hogy megmenekültek. Egy ember lekéste a buszt és gondolta, hogy az erdőn át lerövidíti a vikend telke felé vezető utat. Így találta meg a dobozt és benne a nyolc kb. akkor 5 hetes kutya kölyköt.
Mára már sokat nőttek, szépek, egészségesek, külső-belső parazitamentesek, első oltásukat megkapták. A leendő gazdinak az oltása programot folytatnia kell, ivartalanítási kötelezettséggel vehetők örökbe és lakásba való beengedéssel, családi együttéléssel. Közepes méretű kutyusok lesznek. Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök felnevelése, van türelmük, idejük rá és pozitív megerősítéssel sok mindenre megtanítják, iskolába járnak vele. A kutyusok 2015.május második felétől vehetők örökbe.

Lobo Bp-re került egy három fős családhoz és egy kutyatársa is lett.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Lobo adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2015/03/10
Fajta:
német juhász keverék kölyök
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2015. június. 20.