Linzerke

HOZZÁÉRTŐ IDEIGLENES BEFOGADÓT IS KERES

Pest megye

Háznál, feleslegesen született alom, persze nem tudtak velük mit kezdeni. A mamával együtt elhoztuk az öt kölyköt.

A mama tacskó, a papa ismeretlen. Olyan 10 kg körüliek lesznek.

 

LINZER Kutyákkal jól kijön, hajlamos ő lenni a “sok” játék közben, de inkább embercentrikus. Ha választania kell kutya és ember között, hogy melyikkel legyen inkább, mindig gondolkodás nélkül az emberhez megy. Cicákkal teljesen kompatibilis, nem piszkálja, nem kergeti, nem fél tőlük.

Hirtelen, gyors mozdulatoktól fél még , ezért kisgyerek mellé csak akkor ajánlott, ha engedik hogy Linzer nyisson, a beszorított helyzetet nehezen viseli.
Aktív, örökmozgó, igazi kis zsivány kölyökkutya, de rosszat nem csinál, csak neki még minden játék. Lakásban szépen viselkedik, a kertben nagyon szeret kint lenni, nézelődni, játszani mindennel.
Szobatiszta, nem rág szét semmit, ami nem játék (szerinte a papucs az😀).
Hajlamos lehet szeparálni, vagyis amikor egyedül marad, akkor sír, de ezt némi tapasztalattal, határozott neveléssel korrigálni lehet. Hihetetlen okos, kiváncsi, jól motiválható, ezért igen tanulékony. Kedvencei a plüssök, puha játékok.
Inkább nagyobb gyerekek mellé, esetleg más fajta állatokhoz, egyedüli kutyának ajánljuk. Időt hagyva neki, határozott nevelés mellett egy nagyon kedves, ragaszkodó, aktív (de nem hiperaktív), mindenhol mindennel kompatibilis kutya válik belőle

Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük töltsd ki ezt a bemutatkozó kérdőívet. Köszönjük!

Linzerke adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2022/09/01
Fajta:
tacskó keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
13
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701 vagy +36 20 500 9701
Email:
info@mancsrancs.hu

Módosítás dátuma: 2023. december. 23.