Liluka

null

Liluka eddigi élete során nem volt túl szerencsés. Még 2007-ben találtuk kicsinyeivel, majd örökbe adtuk egy középkorú férfinek, akinek felesége elvesztése után Liluka maradt az egyetlen társa. Szimbiózisban éltek, a nap 24 óráját együtt töltötték, még a munkahelyére is bejárt a kutya.
Sajnos úgy fél éve a gazdi többet volt kórházban, mint otthon, a kutyát egyik szomszéd látta el. Liluka alkalmazkodott a helyzethez, hogy rövidülnek a séták, sokat van egyedül és türelmesen várta mindig a napot, amikor imádott gazdája hazatért. Sajnos egyszer csak hiába várt….. Szinte egy-két nap alatt megőszült a pofácskája. Nem akarta elhagyni az otthonát, nem értette, miért visszük el, hiszen volt már olyan, hogy a gazdi pár napig nem jött haza. Most azonban bekövetkezett a visszafordíthatatlan.

Lilukát ideiglenesen egy családhoz „könyörögtük” be, ahol nagyon szeretik, de megtartani nem tudják/akarják. Azóta visszatért az életkedve, nagyokat játszik, kikönyörgi, sőt kiköveteli a szeretetet, addig dünnyög, böködi az embert az orrával, amíg nem éreztetjük vele, hogy fontos számunkra. Életvidám, játékos (nyilván ebben sokáig nem volt része), alkalmazkodó, csak csupa jót lehet róla írni.


Amit tudni kell:

Liluka vágya teljesült, megleltük számára a legideálisabb házaspárt, akivel nagy harmóniában él és még egy idős kutyatársa is van.

Liluka adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2006/06/01
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Liluka

Megjelenés időpontja: 2014. július. 27.