Kyra

Pest megye

Hatalmas életösztöne mentette meg ezt a kicsi kutyát, amikor elmenekült, miközben testvéreit rossz emberek befogták. Megbújt, rettegett, amikor érte mentünk.

Kira colli jellegű keverék, előéletéből adódóan első találkozáskor kissé bizalmatlan, nem az az ölbe pattanós ípus. Messzebbről szemlélődik, bátortalanul közelít, de egy nap alatt már bátran követi a gazdit. Jelenleg három kutyával él, akik közé jól beilleszkedett. Nagyon tanulékony, jól szocializálható, keresi a játszási lehetőséget. Imád a kertben lepkékkel, falevelekkel is játszani, olyan mozdulatokkal vadászik rájuk, mint egy cica. Kedvence a teniszlabda ide-oda hurcolása. (néha a gazdi elé is leteszi) Az egyedül maradás még bizonytalanságot vált ki belőle, nehezen viseli, de nem rongál, inkább csak kétségbe esik, de ebben is fejlődőképes. Törekszik a szobatisztaságra, megszokott környezetében már jelzi, ha ki kell mennie, persze eleinte az új helyén „baleset” előfordulhat.

Elsősorban kertes házhoz ajánljuk, de természetesen benti, családtagkénti élettel. Ha megnyerjük bizalmát egy csodás, ragaszkodó kutyatársra találunk Kirában.

Oltási programja elkezdődött, melyet a gazdinak be kell fejeznie. Chipezve, örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe.


Amit tudni kell:

Kyra mára már teljes, gazdis életet élhet, hála Lászlónak, feleségének és Foltosnak. Megmenekülését életösztönének köszönheti, de új otthonában igazi biztonságra talált és feledheti élete első pár hónapját. Légy boldog kicsi Kyra, aki megküzdött a menekülésért! Köszönet Lászlóéknak is, hogy így szeretik!

Kyra adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2014/05/20
Fajta:
colli jellegű
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
Email:
  • Kyra
  • Kyra
  • Kyra
  • Kyra
  • Kyra
  • Kyra

Módosítás dátuma: 2014. augusztus. 28.