Khloe

null

Kedves, kiegyensúlyozott kölyök, aki jelenleg 4 testvérével él együtt. Jó idegrendszerű, tele energiával. Mindennel játszana, legyen az a tesó farkincája, vagy csak egy árnyék. Természetesen gazdájának kell megtanítani neki mindent, hogy élhet harmóniában kutya és a család. Nem szobatiszta még. Legjobb lenne számára kertes ház, esetleg egy másik kutya játszótárs, de természetesen azzal nem lehet kiváltani a gazda vele való foglalkozását.

Egy gyönyörű kölyökbe könnyen bele lehet szeretni, de kérjük gondolja végig, alkalmas-e az életvitele egy kölyök felnevelésére. Őket még 6-8 órára nem lehet egyedül hagyni, minél több dologgal meg kell ismertetni, ingereket kell biztosítani számukra, ami időigényes feladat, ami felkavarhatja a család megszokott életét. Egyben persze szép kihívás is!

Khloe oltási programja elkezdődött, amit a gazdinak be kell fejeznie és ivartalanítási kötelezettséggel kerül örökbe adásra.


Amit tudni kell:

Khloe egy boxer mellé került társnak, akivel nagyon jól megértik egymást, mint ahogyan a képeken is látszik. Lilly lett a neve.

Khloe adatai

Nem:
null
Születési idő (becsült):
2012/05/02
Fajta:
Méret:
null
Súly (kg):
Hely:
null
Telefon
Email:
  • Khloe

Módosítás dátuma: 2014. július. 23.