Jasper

Vattacukornak öltözött sajtkukac

Pest megye

Elhanyagolt, lesoványodott, filces, koszos szőrrel találtuk egy kietlen részen. Megtalálásakor is rendkívül kedves, jó kedélyű, mosolygós volt, szinte repült az emberhez, mintha tudta volna, hogy megpróbáltatásai véget érnek. Nem viselte meg A kutyakozmetikus és az orvos ellátása után ideiglenes befogadóhoz került, egy labrador nőstény és egy kis testű kan kutya mellé, akikkel első pillanattól fogva rendkívül barátságos. Nagyon aktív , játékos, egész nap pörög. Egy nap alatt szobatiszta lett. Apportíroz, igényli a játékokat és nagyon szeret az emberrel is játszani, de még saját maga is elszórakoztatja magát. A nagytestű kutyáktól sem fél, nem is tiszteli őket, határtalan szeretettel mindenkit játszótársnak néz. Bohóckodik egész nap. Kanapéra, székekre ideiglenes otthonában felugrál, mert a kutya társaknak is szabad, de gazdija erről könnyen leszoktathatja, ha akarja, mert rendkívül tanulékony, alkalmazkodó. Ideiglenes helyén napi 2-3 órát szoba kennelben van amíg a „gazdik” távol vannak, nem ágál ellene, sír, Jól viseli, alszik. Macskákat ugatja, nem szereti őket. Vadászik a lepkékre, pókokra, gilisztára stb. Az autózáshoz szoktatni kell, mert felkavarja a gyomrát. Nem ismerte a kutya tápot, konzervet. Eleinte csak főtt húsokat, rizst, tésztát evett, mostanában már egy-egy marék Royal Canin Mini tápot megeszik a bekevert ételébe. Kétszer étkezik, mivel aktív és sok energiát fogyaszt. Jelenleg kertes házban él, kint: játék,wc, bent : alvás,evés,játék. Szeret öltözködni, örül a kutyakabátnak. A lábait szépen engedi törölni. A kutya kozmetikusnál, mint a legtöbb havanese, nem szereti az eszközök használatát, de aki ügyes, kis hisztit elviselve hamar végezhet a nyírással, amire negyedévente szüksége van. Hetente érdemes a szemkörnyékét is lemosni otthon, hogy szép fehér maradjon.
Jasper mellett nem unalmas az élet, vidámságot visz majd gazdija napjaiba. Érdemes kutyasuliba járni vele, nagy sétákat tenni, sokat játszani, mert mindez örömet szerez számára és jó dolog egy boldog kutyával egy családban élni. Nagyon lehet Őt szeretni és viszonozza a felé áradó szeretetet feltétel nélkül.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Jasper adatai

Nem:
ivartalanított kan
Születési idő (becsült):
2015/11/01
Fajta:
havanese
Méret:
kicsi
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 591 1528
Email:

Módosítás dátuma: 2020. december. 10.