Hanna

Nagyon kedves

Pest megye

Hanna szegények által lakott terület melletti erdőben élt. Valószínűleg kölyökként, tavasszal kerülhetett oda. Amikor megszülettek a kölykei, már muszáj volt kimerészkednie és élelemért könyörögni az emberektől. Ekkor szóltak az állatvédőknek az ott lakók. Hannát két kölykével találtuk meg. Nem tudjuk eredetileg hányan lehetettek a kicsik. Mi még ilyen hálás meleg barna szemeket nem láttunk, mint Hannáé. Amikor magunkhoz öleltük, olyan érzést közvetített, hogy a kezedbe adom az én és kicsinyeim sorsát. Hanna olyan „szinte itt sem vagyok” típusú kutya. Alkalmazkodó, jóindulatú és amióta megtapasztalta, milyen az ember ölébe ülni, lábaihoz heveredni, nem tágít az ember mellől, szinte pótolni szeretné szeretetből az elmúlt évet. Kutyákkal,  cicákkal jól megvan, de annyira nem igényli a társaságukat.

Általában szereti a kiszámíthatóságot, nyugalmat, így inkább nagyobb gyerekek mellé ajánljuk, de semmi agresszivitás nincs benne, csak Hannának jobb lenne.

A lakásban nyugodtan viselkedik, szeret a kanapén feküdni. A szobatisztaságnál még kisebb problémák adódhatnak, de ha a gazdi figyel rá, jelzi, ha ki kell mennie. Autóban nyugodtan utazik, szívesen sétál pórázon, fedezi fel a világot a gazdival. Tacskó keveréknek mondanánk, külsőleg mindenképpen, de tulajdonságaiban sokkal nyugodtabb. Első kutyásoknak, idősebbeknek is ajánljuk. Gazdája hűséges társra lel benne

Hanna gazdi levele:

először is köszönet az édes Hannáért. nagyon jól van, csodásan beilleszkedett, remek csapatot alkotunk és az egész napot együtt töltjük kirándulással, játékkal és alvással. Segít a háztartásban is, elviszi a szennyest, eltünteti a mosogatóruhákat. Ő az én kis édes koboldom. Hanna pillanatok alatt elvarázsolta a családomat is, a barátokat, ismerősöket és azok kutyáit is. Szívesen utazik a kocsiban, nagyon szófogadó (szorgalmasan gyakorolunk), és ooolyan édes. Már nem is tudnám elképzelni nélküle az életem. Még egyszer köszönet és üdv”  – mit kívánhatnánk még???

 


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Hanna adatai

Nem:
ivartalanított szuka
Születési idő (becsült):
2014/12/01
Fajta:
tacskó jellegű keverék
Méret:
kisebb közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 30 311 9701
Email:

Módosítás dátuma: 2016. április. 1.