Gofri

Örökbefogadás alatt!

Pest megye

Kölyökként már feleslegessé vált kutya, aki „besikeredett”, így kidobták.
Nagyon szép kiállású kutyus lesz belőle felnőttként, az már látszik. Mint minden kölyöknek, számára is evésből-ivásból, játékból áll még a világ. Szívesen fedezi fel a természet csodáit, a repülő lepkét, a lehulló falevelet, amikkel mind-mind játszani lehet, nem is beszélve a kutya pajtikról. Azonban lassan itt az ideje, hogy a tanulásba is beleszagoljon, most jön az az időszak az életébe, amikor az ember által nyújtott szocializációra van szüksége. Jutalom falattal, kedvességgel, simogatással jól motiválható, jó indulatú kis tanuló.

Egy kölyök kutyára kellő figyelmet, időt kell fordítani, így csak az vegyen magához, aki ezzel rendelkezik. A rendszeres játékra, ösztönzésre, sétákra szükségük van, mely egy időre felboríthatja a család eddigi ritmusát. Kérjük gondolja végig, vállalni tudja-e, Gofri harmonikus felnőtté nevelését, ami elkötelezettséggel jár, de nagyon szép feladat.

Oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
Gofri nem alapítványunk mentvénye, a gazdakeresésben segítünk neki.


Amit tudni kell:

Ha szeretnél a képen látható kedvencnek otthont adni, kérjük, írj egy bemutatkozó levelet email címünkre. Az email tárgy mezőjébe írd be a kutya/cica nevét. Kérdéseiddel hívd a telefonszámok egyikét.

Gofri adatai

Nem:
kan
Születési idő (becsült):
2016/05/01
Fajta:
labrador keverék
Méret:
közepes
Súly (kg):
Hely:
Pest megye
Telefon
+36 20 964 6488
Email:

Módosítás dátuma: 2016. november. 4.